Amador Fernández.
ESGLÉSIA ESPANYA 
Neix la nova província Sant Joan de Déu d’Espanya
El germà Amador Fernández n’estarà al capdavant
Redacció 17/03/2021

El superior general de l’orde de Sant Joan de Déu, el germà Jesús Etayo, ha nomenat el germà Amador Fernández com a superior provincial de la nova província Sant Joan de Déu d’Espanya, acabada de crear.

Les tres províncies espanyoles que hi havia fins ara, Aragó, Bètica i Castella, passen a ser una de sola.

El superior provincial ha assenyalat que “les meves primeres paraules després d’assumir aquest servei per a l’orde Hospitalari a Espanya són per portar a la memòria sant Joan de Déu, la vida del qual és model per a la consagració dels germans i inspira també la vocació a l’hospitalitat dels nostres col·laboradors”.

De la seva banda, el germà Etayo ha destacat que “el que veritablement ens uneix i dona sentit a tot el que fem és l’hospitalitat, el servei i la compassió amb tots els qui pateixen” i ha insistit en el fet que amb la nova província Sant Joan de Déu d’Espanya “som cridats a continuar creixent i avançant”.

Segons el superior general, aquesta unificació és “una oportunitat per sumar potencialitats per fer el somni de sant Joan de Déu en tota la seva plenitud” des del compromís, la fe, l’audàcia, l’esperança i la confiança. I ha afegit: “L’hospitalitat és el tot d’aquest projecte, sempre oberta per innovar formes i models nous que responguin a les necessitats de les persones pobres i malaltes.”

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET