Gràcies a Infància Missionera molts petits poden tirar endavant
ESGLÉSIA ESPANYA Foto: OMPRESS
L’Església, mare de molts nens arreu del món
El 17 de gener se celebra la Jornada d’Infància Missionera
OMPRESS 14/01/2021

Diumenge 17 de gener se celebra la Jornada d’Infància Missionera, una obra pontifícia sostinguda per nens i que l’any passat va donar suport a 2.800 projectes infantils d’educació, salut i evangelització. D’aquesta manera es va beneficiar mes de 4 milions de nens i nenes a les missions.

Entre aquests menuts hi ha els nens acusats de bruixeria a Yendi, a Ghana, i que són rescatats per l’Església. El vídeo d’Infància Missionera d’enguany explica la història de la Sarah, acusada de bruixeria i rescatada per la germana Therese Stan, que dirigeix la Llar de Natzaret amb 80 nens salvats.

La jornada d’enguany té com a lema “Amb Jesús a Natzaret, som família!”. En roda de premsa el director nacional d’Obres Missionals Pontifícies, José María Calderón, deia que “volem conscienciar els espanyols, especialment els nens, que vivim en una gran família, i que no podem ser indiferents a les necessitats dels altres perquè són lluny”.

“L’Església exerceix un paper de mare, pare i família de molts nens i nenes arreu del món”, explicava Calderón, “diem als nens que tenen un valor, que són dignes de ser estimats”.

Des del 1843 Infància Missionera implica els nens i nenes en la missió de l’Església. A través de les parròquies i col·legis els ofereix formació  missionera i fa que formin part d’una gran xarxa de solidaritat universal que dona suport als missioners en el seu treball amb els més petits.

Per a la jornada d’enguany, els nens poden  participar en el VIII Concurs nacional d’Infància Missionera, jugar al joc de taula “Missio Quiz” o fer la manualitat de "la guardiola del compartir” que poden omplir amb les seves aportacions i la dels seus familiars.

Tota la informació la trobareu AQUÍ.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET