Carrera oficial de la Setmana Santa de Sevilla del 2018.
ESGLÉSIA ESPANYA 
Sevilla suspèn les processons de Quaresma i Setmana Santa del 2021 pel Covid
L’arquebisbat anima a viure el Tridu amb “profunditat i intensitat renovada”
Redacció 29/12/2020

La pandèmia del Covid-19 ha motivat que l’arquebisbe de Sevilla, Mons. Juan José Asenjo, hagi signat un decret referent a les sortides processionals durant la Quaresma i Setmana Santa del 2021 en el qual suspèn els actes i celebracions organitzades per parròquies, germandats i confraries, associacions de fidels o altres grups eclesials que tinguin caràcter extern i, en general, tots aquells en els quals es faci servir la via pública.

En el seu lloc, i especialment en allò que es refereix a les processons i estacions de penitència, es recomana seguir els subsidis litúrgics que oferiran les delegacions diocesanes de Litúrgia i Germandats i Confraries.

El decret recorda que la celebració de la Setmana Santa no queda suprimida i per això s’anima a viure-la “amb profunditat i intensitat renovada”, especialment el Tridu Pasqual, i exhorta les germandats i confraries a disposar “d’exercicis de pietat per als seus germans en el dia en el qual els correspongui celebrar les seves estacions de penitència, així com per al Tridu Sacre”.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET