CATALUNYA CRISTIANA 
El bisbe Sebastià Taltavull rep el I Premi Abat Marcet
La Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat li ha atorgat el guardó amb motiu del llibre "Brots de vida", un recull de les seves publicacions a "Catalunya Cristiana"
Redacció 29/11/2019

Amb l'objectiu d'identificar i difondre cada any un llibre de temàtica religiosa publicat en català, la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat ha creat aquest any el Premi Abat Marcet, un guardó que com ha explicat l'entitat "vol enfortir la presència del fet religiós en la cultura catalana i impulsar la presència del català en l'edició del llibre religiós".

El premiat d'aquesta primera edició ha estat el bisbe Sebastià Taltavull, que ha rebut el premi aquest divendres 29 de novembre a l'Ateneu Barcelonès de la mà de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Mariàngela Vilallonga.

El bisbe de Mallorca ha rebut el guardó pel llibre "Brots de vida" (Ed. Claret), un recull de tots els articles que publica setmanalment a Catalunya Cristiana on reflexiona sobre fets quotidians que veu, escolta o llegeix. Com ha exposat el jurat, (format pel monjo de Montserrat Josep Miquel Bausset; la periodista Míriam Díez; el llibreter Pere Fàbregues; l'assagista, Ramon Pla i Arxé, i Marcel·lí Pon, secretari de la Lliga), el bisbe ofereix en cadascuna de les 87 publicacions que recull el llibre una "mirada positiva i esperançada arrelada en la fe i amb un relat pròxim, estimulant i constructiu".

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET