CATALUNYA CRISTIANA 
Jornada de portes obertes a Ràdio Estel i "Catalunya Cristiana"
El dia de Sant Jordi, les dues entitats muntaran una parada on es repartiran gratuïtament roses i llibres a tots els que s'apropin a saludar els treballadors
Macià Grau 17/04/2019

El proper dimarts 23 d'abril, amb motiu de la diada de Sant Jordi, Ràdio Estel i Catalunya Cristiana han organitzat una Jornada de portes obertes a la seva seu (c/Comptes de Bell-lloc 67-69 de Barcelona) per mostrar els estudis de ràdio i la redacció on es prepara el setmanari.

D'aquesta manera, durant tota la diada els visitants que s'hi apropin tindran l'oportunitat de conèixer en persona els redactors i els locutors, a més de trobar-se amb una parada organitzada pels mateixos treballadors on es repartiran gratuïtament roses i llibres. Tots els que ho vulguin també podran adquirir de franc la revista Catalunya Cristiana, que aquesta setmana té un suplement especial de Sant Jordi amb una selecció de llibres i entrevistes a autors.

D'altra banda, la programació de Ràdio Estel per aquesta jornada també estarà dedicada a Sant Jordi, ja que ha preparat una autèntica "pluja d'escriptors" que ensenyaran i explicaran les seves propostes literàries per aquest any. Aquest Sant Jordi, veiem-nos les cares!

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET