RÀDIO ESTEL Foto: Wikimedia
“La por seria el pitjor, perquè hauria guanyat la repressió"
Txell Bonet, parella de Jordi Cuixart, explica les seves sensacions un any després de l'empresonament de Cuixart i Jordi Sànchez
Redacció 16/10/2018

Txell Bonet, periodista, locutora de ràdio i parella de Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, ha atès Ràdio Estel un any després de l'ingrés dels Jordis a la presó. Bonet ha parlat sobre l’estat del seu marit a la presó: “Està molt tancat, 365 dies, i per molt que hagi fet una opció ferma d’una persona que és lliure per dins, hem de seguir reivindicant que porta un any tancat”. Sobre Jordi Cuixart, ha fet seva la situació de la seva parella: “Estic molt orgullosa del meu home, molt serena, tranquil·la. La seva lluita és noble i em solidaritzo amb tot el que fa”.

D’altra banda, la periodista ha parlat sobre el judici al que serà sotmés el seu marit: “Aixo serà un judici, més aviat, a la justícia espanyola. Aquesta justícia ha vulnerat drets fonamentals. Per fer una denúncia amb mitjans de comunicació i observadors internacionals. Serà jutjat per mentalitats més obertes, sensates i justes”. Bonet també ha defensat Jordi Cuixart i la resta de presos: “El meu company ha perdut les pors, perquè sap que aquesta és una causa legítima. Siguin 5, siguin 10, siguin 15 de presó, no són justos. La seva presó és un dany col·lateral a una violació de drets fonamentals”, i ha afegit que: “El pitjor que podem fer és tenir por, perquè aleshores haurà guanyat la repressió.”

Finalment, Txell Bonet ha fet referència a les declaracions de Pablo Casado: “Aquest senyor hauria de vigilar una mica amb les seves declaracions. Ho dic més que res perquè aquestes declaracions de privilegis s’ha fet amb conquesta… Si totes les declaracions d’aquest senyor les posem juntes, a aquest senyor li està passant alguna cosa de salut?”.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET