Hi ha convocades diverses jornades de vaga als avions
RÀDIO ESTEL Foto: Jérôme Choain
Quins drets tinc si m'han cancel·lat o retardat un vol?
L'advocat expert en dret aeronàutic, Dan Miró, ha fet una classe magistral. A més, el pla de govern de Pedro Sánchez i Pregaria.cat
@BorjaDeMaria 18/07/2018

▪️ 25 i 26 de juliol: vaga de Ryanair. 
▪️ 27 i 28 de juliol i el 3 i 4 d’agost: vaga d’Iberia. 
▪️ Primers dies d’agost: vaga general als aeroports de l’estat. És la vaga que es preveu més llarga i que pot causar més problemes als passatgers.

Quins drets tinc si m’han cancel·lat o retardat un vol?
Aquest dimecres a la Fórmula Estel hem parlat amb l’advocat expert en dret aeronàutic, Dan Miró: "És molt important que, si ens hem adonat i no ens han dit res, es generen una sèrie de drets: la companyia s'ha de fer càrrec de portar-lo al destí final amb un vol alternatiu. Si no: demana devolució íntegrament (que no acceptem, perquè el vol alternatiu li valdrà molt més), o viatjar amb l'alternativa, i sempre tindrà dret a una compensació". Miró també ha explicat els casos de força major, com incidència meteorològica, vagues externes de controladors aèris...

Pla de govern de Pedro Sánchez
Esther Giménez-Salinas, Doctora en Dret, ha analitzat les propostes que va fer aquest dimarts Pedro Sánchez al Congrés, i ha recalcat que "el termini de les mesures és difícil”, perquè "cap de les coses que va anunciar, en aquest termini [dos anys fins a noves eleccions], es podran fer".

Pregaria.cat es renova
Creada ara fa deu anys pels Jesuïtes de Catalunya, el coordinador de Pregaria.cat, Joan Morera, ha explicat les novetats i les funcions: "Pregaria.cat és un web de recursos de pregària, d'interioritat, que des de la Companyia de Jesús s'ha ofert, per l'Església, per qualsevol confessió cristiana, i per gent que busca interioritat".

El primer pensament del dia ens l'ha portat Mossén Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. 

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET