Carles Puigdemont, expresident de la Generalitat
RÀDIO ESTEL Foto: Chatham House
"Deixa ferida l'acusació i el procés contra els dirigents catalans"
Eduard Ibáñez (Justícia i Pau) ha valorat l'extradició de Carles Puigdemont, i Carla Carbonell (Fundació Festa Major de Gràcia), els Premis Nacionals de Cultura
@BorjaDeMaria 13/07/2018

Aquest divendres a la Fórmula Estel hem parlat del futur judicial de Carles Puigdemont, després de la decisió del tribunal alemany d'extradir-lo per malversació de fons públics, però no per sedició ni rebel·lió, amb l’advocat i director de Justícia i Pau a Barcelona, Eduard Ibáñez: “La decisió del tribunal alemany deixa ferida l’acusació i el procés penal contra els dirigents catalans”, ha reiterat Ibáñez, que també ha apuntat: “No hi ha la violència pròpia d’un delicte de rebel·lió. La resistència a la Policia per votar no és un aixecament violent contra un Estat”. Aquesta decisió del tribunal alemany, ha afirmat Eduard Ibáñez, deixa en evidència davant l’opinió pública europea i internacional.

“El poble català tenim la capacitat per reinventar-nos i de fer oportunitats dels entrebancs”
Aquest matí també hem parlat dels Premis Nacionals de Cultura que es van entregar aquest dijous en una gala al teatre Zorrilla de Badalona, i és que un dels guardonats va ser la Fundació Festa Major de Gràcia. Carla Carbonell, presidenta de la fundació, ha manifestat: “Significa un honor i un privilegi per compartir-lo amb grans persones i col·lectius com els d'ahir” i ha dit què caracteritza als catalans. “El poble català tenim la capacitat per reinventar-nos i de fer oportunitats dels entrebancs”.

Més enllà de l'Aquarius i l'Open Arms...
Ignasi Miranda i Àngel Miret han parlat dels migrants que arriben sense atenció mediàtica a Un Món sense fronteres. Dilluns vinent es celebra la Mare de Déu del Carme. Per això, El Pensament del dia l’ha fet Ricard Rodriguez Martos Director de l’Apostolat del Mar Stella Maris. 


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET