Sant Andreu de la Barca
RÀDIO ESTEL Foto: Eloyfcdemasab
"S'ha convertit en un xou mediàtic i immediatament s’ha polititzat"
Josep Lluís Alcázar, mestre de l'IES Palau de Sant Andreu de la Barca, ha valorat que 30 professor hagin demanat el trasllat
@BorjadeMaria 12/07/2018

A la Fórmula Estel hem parlat de la notícia que uns 30 professors de l’IES El Palau han demanat el trasllat de cara al curs vinent. Josep Lluís Alcázar, mestre de l’IES El Palau de Sant Andreu de la Barca, representant del sindicat CGT i portaveu en les darreres aparicions de la Plataforma 9delpalau ha volgut matitzar: “Tenim un alt grau de professorat interí, és a dir que hi ha molta precarietat, i és habitual que hi hagi moviment a final de cada curs. D’aquí hi ha un percentatge que és habitual en altres cursos”. Alcázar ha afirmat que han passat un curs "molt difícil" per la pressió exterior, però no hi ha hagut conflicte intern. “S’ha convertit en un xou mediàtic i immediatament s’ha polititzat”, ha conclòs el mestre de l'IES El Palau.

El govern espanyol vol anul·lar les sentències dels tribunals d'excepció franquistes
Manel Perona, president de l’Associació per la Memòria Històrica de Catalunya: “Ho estem obervant amb reserva perquè no es quedi en una declaració d’intencions. En un país com Espanya això és molt difícil, sempre hi ha algun entrabanc. Però tenim l’esperança que tiri endavant”.

Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana, ha presentat les darreres noticies i reportatges del setmanari.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET