Carme Ruscalleda, al Restaurant Sant Pau
RÀDIO ESTEL Foto: Monmar Comunicació
"Reinventem el nostre futur i continuem mantenint la cuina estudi"
La xef Carme Ruscalleda ha explicat per què tanca el Restaurant Sant Pau. Amb Jordi Armadans (Fundipau) i Eulogi Broto (ISCREB) hem analitzat l'actualitat política
@BorjaDeMaria 09/07/2018

Adéu a un dels millors restaurants. La xef Carme Ruscalleda va anunciar que tancava Sant Pau, el restaurant de Sant Pol de Mar amb 3 estrelles Michelin que ha servit plats durant 30 anys. Aquest dilluns a Fórmula Estel la cuinera catalana ha explicat la seva decisió i els seus nous projectes: “30 anys és una bona data. Amb l’Antoni portàvem 20 anys treballant per la nostra banda. És un moment de dir fins aquí, però va ser una mica com la cançó del Sabina: ‘Ahora que me despido, pero me quedo’. Reinventem el nostre futur i continuem mantenint oberta la cuina estudi, que conceptualment vol dir seguir atenent”.

9 de juliol de 2018. Data històrica perquè es produeix, a dos quarts d’onze del matí, la trobada entre el president de l’Estat, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. El director de Fundació per la Pau (Fundipau), Jordi Armadans, ha comentat: “Un diàleg tant publicat i expectat segurament de contingut no s'avançarà massa. Caldria fórmules de diàleg més tranquil, sense tant focus, però crear espais de diàleg i conversa sempre és necessari i positiu”. I, com cada dilluns, hem analitzat l’actualitat amb el jurista i professor de l’ISCREB Eulogi Broto.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET