Josep Félix Ballesteros (en la primera fila, tercer des de l'esquerra), a la inauguració dels Jocs Mediterranis
RÀDIO ESTEL Foto: Joan Grífols
"Els atletes i els comités tècnics han valorat d'excel·lent els Jocs"
La crisi econòmica i social, el govern espanyol en funcions i la incerta política a Catalunya han estat, per a Ballesteros, els 'monstres' dels Jocs Mediterranis de Tarragona
@BorjaDeMaria 02/07/2018

Josep Félix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ha qualificat d’"excel·lent" els Jocs Olímpics del Mediterrani: "Des del punt de vista esportiu, de participació d’atletes (hem batut rècords com mai) excel·lent des del punt de vista de participació de països, 26, per primera vegada als JJMM, més enllà d’algún petit defecte que hi han sempre. Els atletes i els comités tècnics internacionals han valorat d’excel·lent també, l’estada, la logística i la coordinació", ha assegurat Ballesteros en una entrevista a RàdioEstel l'endemà de la clausura dels Jocs del Mediterrani.

L'alcalde de Tarragona va afirmar que "han estat uns Jocs injústament tractats", i aquest dilluns ha complementat: "No per part de tots. Però els primers dies es van magnificar les anècdotes, que si alguns autobusos havien arribat tard, quan en Barcelona 92 o altres grans esdeveniments es van arribar a perdre autobusos, o que no sonés un hime de França, en una de 284 cerimònies en total”. 

Com a monstres, és a dir, dificultats per organitar aquests Jocs, Ballesteros ha apuntat: “La situació política que hem viscut fa 2-3 anys, que no vam tenir govern a Espanya, que va fer que anéssim a plantejar un ajornament, perquè la feina s'havia fet, però no hi havia els recursos i la inversió". Però per a l'alcalde de Tarragona, "el gran monstre d'aquests Jocs ha estat la crisi econòmica i social que hem patit", a més de tota la incerta política a la Generalitat de Catalunya.

En clau estrictament política, Josep Félix Ballesteros ha dit, preguntat sobre si hi ha presos polítics i exiliats a Espanya: “Presos polítics no poden haver, perquè per fer política no pot anar ningú a la presó. Jo desitjo que vinguin el més aviat possible a Catalunya, i que siguin jutjats amb la màxima celeritat”.

Escolta l'entrevista a Josep Félix Ballesteros, a partir del minut 33...


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET