Josep Lluís Fernández i Esteve Rifà, col·laboradors de la pastoral de Trànsit de l'Arxidiòcesi de Barcelona
RÀDIO ESTEL Foto: @BorjaDeMaria
“Quan tens una eina que t’obeeix, t’hi llences"
Josep Lluís Fernández, responsable de la Pastoral del Trànsit i capellà de Bombers i Guàrdia Urbana, ha presentat la Jornada de responsabilitat del trànsit
@BorjaDeMaria 29/06/2018

Per tancar la setmana, hem convidat a la Fórmula Estel Josep Lluís Fernández, responsable de la Pastoral del Trànsit de l'Arxidiòcesi de Barcelona, i capellà de Bombers i Guàrdia Urbana. I és que aquest proper diumenge 1 de juliol, festa de Sant Cristòfol, patró dels conductors, es celebra la Jornada de responsabilitat del trànsit. Amb ell també ha vingut Esteve Rifà, col·laborador de la Pastoral de Trànsit.

“Quan tens una eina que t’obeeix, t’hi llences. La conducció és un mena de pantògraf que agranda el caràcter de les persones (si és prudent, si pensa en l’altre…). Jo crec que és una expressió de l’interior de la persona”, ha expressat Josep Lluís Fernández.

Morir d’esperança
Aquest vespre de dijous es va celebrar una vetlla de pregària en memòria de les víctimes dels viatges cap a Europa, a la Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, de Barcelona. Han convocat la pregària Sant Egidi, Fundació Bayt-al-Thaqafa, Justícia i Pau, Càritas Barcelona, Federació Filipina Kalipi i Fundació Migrastudium. 

Meritxell Téllez, membre de la Comunitat de Sant Egidi, ha explicat a que l’objectiu d’aquesta trobada “és el record de les persones que moren intentant arribar a Europa, al Mediterrani”.

Per últim, hem tingut amb nosaltres a Àngel Miret per parlar-nos sobre què està fent la Generalitat en tota la crisi de refugiats del Mediterrani.  

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET