TV3 emetrà dijous el documental '20-S'
RÀDIO ESTEL Foto: CCMA
"Hi ha gran distància entre informes de Guàrdia Civil i realitat"
El guionista de '20S', Lluís Arcarazo, ha explicat què aporta aquest documental als fets del 20 de setembre davant la Conselleria d'Economia
@BorjaDeMaria 27/06/2018

Aquest dimarts es va preestrenar el documental 20S, dirigit per Jaume Roures, que parla de la intensa jornada de la manifestació davant de la Conselleria d’Economia, documental que podran veure a TV3 aquest dijous. A la preestrena hi van assistir personalitats i autoritats com l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, o el president del Parlament, Roger Torrent, així com les dones de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart acusats de rebel·lió precisament pels fets d’aquella jornada. 

Hem parlat del documental a la Fórmula Estel amb el seu guionista, Lluís Arcarazo: “L’equip que va fer el documental sobre 1 d’octubre, vam pensar que el 20 de setembre era una data realment clau dins del procés, la data que porta als Jordis a presó”, ha narrat Arcarazo, que ha afegit: “Hi havia una gran distància entre el que posaven aquells papers [informes Guàrdia Civil] i el que va passar en realitat. Vam decidir intentar reconstruir fil per randa tot el què va ser el dia 20, i la matinada del 21”.

En la primera hora de la Fórmula Estel hem analitzat el diàleg que s’espera els propers dies entre Pedro Sánchez i Quim Torra. Xavier Torrens, professor de ciència política de la Universitat de Barcelona, s’ha preguntat què pot significar “passar pàgina de l’1 d’octubre”, tal com va dir el president del govern espanyol. Entre “oblidar-ho tot” i “no deixar-les en l’oblit, sinó per avançar en la lectura del llibre”

Per últim hem parlat sobre l’equiparació en els permisos de maternitat i paternitat amb Olga Ortiz, advocada matrimonial i penal i Màster en dret familiar. 

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET