El
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Omella presidirà la Missa pel número 2.000 de Catalunya Cristiana
Serà el 28 de gener a les 19.00 h a la Catedral de Barcelona, en una celebració oberta a tothom i transmesa en directe per Ràdio Estel
@IgnasiMiranda 15/12/2017

El setmanari Catalunya Cristiana celebrarà la seva edició número 2.000 l'últim diumenge de gener, tot just una setmana després de la publicació d'aquest número extraordinari. L'acte central serà una Missa, concretament el 28 de gener a les 19.00 hores, presidida pel cardenal Joan-Josep Omella a la Catedral de Barcelona. Aquesta Eucaristia, com és habitual cada setmana, es transmetrà en directe per Ràdio Estel, alhora que serà oberta a la participació de tots els subscriptors, altres lectors i amics que puguin acostar-se físicament a la seu barcelonina. L'arquebisbe de Barcelona, també president de la fundació que gestiona la publicació, se sumarà així a un moment molt especial per a un mitjà que és actualment l'única publicació setmanal en català (també en castellà), més de 38 anys després de la seva primera edició.

Catalunya Cristiana va néixer l'any 1979 com a resultat d'una inquietud mostrada providencialment pels sacerdots i comunicadors Joan-Evangelista Jarque i Francesc Malgosa. És una publicació amb vocació de servei a la fe i la cultura a casa nostra, amb la mirada especialment fixada en l'actualitat de l'Església, les seves comunitats i els seus missatges i accions socials, tant a casa nostra com arreu del món. El número 2.000 inclourà una gran varietat de continguts especials, amb col·laboracions de representants de l'Església i la societat civil, així com alguna participació procedent de la Santa Seu. Serà una bona oportunitat, també amb la celebració del 28 de gener a la Catedral de Barcelona, perquè molts coneguin millor aquesta publicació de referència per a la societat catalana dels últims gairebé 40 anys.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET